Net na kerst verscheen het meest actuele nummer (4) van ons nieuwe tijdschrift MijnStreek.

mijnstreek-2016-4Het is de redactie gelukt om opnieuw een gevarieerd aanbod aan artikelen bij elkaar te brengen. In dit nummer treft u bijdragen aan over: de plaatsnaam ‘Schaesberg’ in Transsylvanië en Orangistische scherpslijpers in de Heerlense Schepenbank (1789). In Geschiedenis Actueel verhaalt deze keer Karen Jeneson over het nieuwe grootschalig onderzoek naar de Romeinse thermen van Heerlen.  En natuurlijk zijn er de andere rubrieken: Portret, Ingezoomd en onze boekenrubriek Aangestipt. Onze abonnees hebben dit nummer net na de kerst in hun brievenbus zien verschijnen. Nog geen abonnee? Dan kunt u een exemplaar bemachtigen via de boekhandel, bij het Thermenmuseum of via de knop bestellen op onze website. Het is natuurlijk een stuk gemakkelijker en voordeliger (!)  om een abonnement te nemen. Als u de volledig jaargang van 2016 nog wilt ontvangen dan kan dat voor de actieprijs van € 14,50. Ook leuk als cadeau voor iemand! Blijft u drie jaar abonnee dan krijgt u ook een boek cadeau! Zie hiernaast om aan te melden. Geef dan bij ‘toelichting’ even aan dat u de jaargang 2016 nog wilt ontvangen.

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: