Op woensdag 28 december zal de bekende Valkenier Wim Huygen uit België met zijn roofvogels een geweldige roofvogel demonstratie bij Slot Schaesberg verzorgen.

De roofvogels van ‘De Valkerij’ zetten hun beste klauwtjes voor tijdens de eerste roofvogeldemonstratie bij Slot Schaesberg. Bezoekers kunnen dan genieten van de indrukwekkende roofvogels met daarbij de zeer boeiende uitleg van de valkenier.  Op de voorhof van het kasteel is voldoende ruimte zodat bezoekers niets hoeven te missen van de vliegkunsten van de diverse soorten prachtige roofvogels.

De demonstraties starten om 12.00 uur, onder voorbehoud van weersomstandigheden. Na de demonstraties is er gelegenheid om in te schrijven voor de speciale Roofvogel Workshops bij Slot Schaesberg in de maanden januari, februari en maart 2017. Leer zelf valkenieren met diverse roofvogels in één dag!

Raadpleeg voor meer informatie www.wimhuygen.be. Slot Schaesberg is in de kerstvakantie geopend van 26 december 2016 t/m 8 januari 2017. De rondleiders staan dan klaar om de bezoekers te ontvangen in hun gezellige bezoekerscentrum.
NB: 1e Kerstdag 25 december & Nieuwjaarsdag 1 januari 2017 gesloten.

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook