Heemkundevereniging Heerlen Stad nodigt haar leden uit voor een excursie naar de Pancratiuskerk op donderdag 17 augustus aanstaande. De Pancratiuskerk in het centrum van Heerlen is een van de belangrijkste monumenten van Heerlen. We lopen er onbewust vaker langs en of zijn er naar de kerk gegaan. Maar wie kent dit monument nu goed?

Als heemkundevereniging Heerlen Stad kom je niet om dit monument heen. Het leek het bestuur daarom een goed idee om de leden goed kennis met dit moment te laten maken. Vandaar dat zij een rondleiding organiseren waar de in en outs van dit historische gebouw door deskundige gidsen uit de doeken worden gedaan.

De rondleiding begint op donderdag 17 augustus om 14.00 uur. De groep verzamelt zich achter in de kerk en daarna worden groepen gevormd. Voor personen die minder goed ter been zijn, zal een deel van de rondleiding niet mogelijk zijn omdat ook de kerktoren bezocht wordt.

In verband met de organisatie – de inzet van het aantal gidsen – is het wenselijk van tevoren te laten weten wie er deelneemt Dat kan door vóór dinsdag 15 augustus een mail naar het mailadres van de vereniging te sturen: info@heemkundeverenigingheerlenstad.nl

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook