Zelf nooit verhuizen en in je leven toch vijf keer van nationaliteit veranderen en dus steeds weer een nieuwe identiteit moeten aannemen. Dat was de tragiek van veel bewoners van een waardevol zinkwingebied dat na de val van Napoleon door twistende grootmachten in 1816 werd ingericht als condominium, gedeelde soevereine staat, Neutraal Moresnet.

In het kader van 25 jaar Verdrag van Maastricht, de geboorteakte van de Europese Unie, brengt de stichting Maastrichtse Componisten werk van verschillende Euregionale componisten, zoals Marijn Simons, Antoine Dawans en Jean Lambrechts, samen met persoonlijke getuigenissen over letterlijke en figuurlijke grenzen in onze regio. Aanvang 17.00 uur.
De werken worden uitgevoerd door A’Meuse Saxophone Quartet ; Robin Coops, regie en Nina Willems, actrice.

busticket €4 retour vanaf Theater aan het Vrijthof, vertrek 16.15 uur.

Klik voor meer informatie op onderstaande link:www.musicasacramaastricht.nl/voorstellingen/2017/09/stichting-maastrichtse-componisten-ism-zuid-over-grenzen/

Deze voorstelling komt tot stand in samenwerking met Talentmakelaar  VIA ZUID.

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook