Facetten Land van Rode omslagOp Maandag 4 december om 16.00 uur vond bij de Bibliotheek Kerkrade de boekpresentatie plaats van het 11de deel uit de Historische Reeks Parkstad: Facetten uit de geschiedenis van het Land van Rode. Na de voorzitter van de Historische Kring “Het Land van Herle”, Will Terpstra, heette aanwezigen van harte welkom. De voorzitter van Stichting Fontes Rodenses, Lei Heijenrath, gaf een toelichting over het waarom en de totstandkoming van het boek en het onderzoek dat Fontes Rodenses verricht naar de geschiedenis van ‘Rode’.
De eerste exemplaren van het boek zijn aangeboden aan de directeur/bestuurder van de Bibliotheek Kerkrade, dr.ir. Ralph Henssen, en Fontes bestuurslid mevrouw Grete Esser-Plum.

Het boek is te koop voor de prijs van € 24,00 bij het Thermenmuseum en de boekhandels in Heerlen en Kerkrade. Het kan ook besteld worden onze webshop op www.landvanherle.nl/bestellen.

DSC_0216 DSC_0221 DSC_0223 DSC_0224
Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook