Op zaterdag 7 april vindt voor de 10e keer de Limburgse Archeologie Dag (LAD) plaats in het Limburgs Museum te Venlo. Dit jaarlijkse evenement is inmiddels uitgegroeid tot dé dag waarop amateurarcheologen, professionals en geïnteresseerden elkaar ontmoeten en de laatste nieuwtjes uitwisselen.

Op de 10de Limburgse Archeologie Dag wordt naar de toekomst gekeken. Het programma is gegroepeerd rondom twee thema’s: ’s ochtends ‘De toekomst van de archeologie’, ’s middags ‘Archeologisch onderzoek zonder te graven’. Vertrouwde vaste onderdelen als de Archeologie Quiz en de verkiezing van de Topvondst 2018 zullen niet ontbreken. Dit jaar wordt de aanmoedigingsprijs archeologie weer uitgereikt. Het gedetailleerde programma wordt over een tijdje bekend gemaakt via de website van het Limburgs Museum en LGOG-AVL. Maar reserveer nu alvast zaterdag 7 april in uw agenda!

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: