In de KaSpeelTocht van kasteel Hoensbroek speelt hofnar Snep de hoofdrol. Snep is deze keer veel te ver gegaan met zijn capriolen. Hij heeft Ridder Hoen zwaar beledigd. Help Snep de hofnar, speel mee en bezorg Ridder Hoen weer een goed humeur!

kasteel Hoensbroek

Deze tocht is vanaf 1 april 2018 beschikbaar en maakt een bezoek aan het kasteel voor kinderen nóg leuker. Samen met hun (groot)ouders kunnen ze op pad voor de hofnar, waarbij ze alle bijzondere details en geheimen van het kasteel ontdekken. Met deze tocht vol avonturen en ontdekkingen verkennen ze op een verrassende manier het gigantische kasteel. Ze ontdekken de prachtige balzaal. Griezelen in de kerker. Beklimmen de 60 meter hoge Middeleeuwse toren. En proberen de Geheime Kamer te vinden. Gevonden?

Met Pasen gratis!
Ter introductie is de KaSpeelTocht tijdens de beide Paasdagen gratis na het voldoen van de reguliere entreeprijs.
Wil je de primeur? Kom dan op 1 of 2 april naar Kasteel Hoensbroek.

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook