Archeologie in Limburg, het tijdschrift van de Sectie Archeologie, maakt na zeven jaar een comeback en wel in digitale vorm.
Opstaan uit de dood. Het is slechts weinigen gegeven, maar Archeologie in Limburg is het gelukt. Tussen 1977 en 2010 verschenen 116 nummers van dit tijdschrift van de sectie Archeologie, de Archeologische Vereniging Limburg. Doel is om AIL (digitale versie) enkele keren per jaar uit te brengen.

Klik voor meer achtergronden op deze link https://lgog.nl/nieuws/archeologie-in-limburg-opgestaan-uit-dood en voor het inzien van het afgelopen zaterdag gepubliceerde nummer van Archeologie in Limburg op de volgende link: https://d1tx3ame4y5rtu.cloudfront.net/Ail117.pdf?mtime=20180409135707   Archeologie in Limburg opgestaan uit dood – Koninklijke LGOG

LGOG-leden die u het volgende digitale nummer ook willen ontvangen en nog geen lid zijn van de Sectie Archeologie kunnen zich gratis aanmelden  via info@lgog.nl. Vergeet niet uw naam en lidmaatschapsnummer te vermelden.

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: