Heemkundevereniging Welten-Benzenrade houdt morgen – woensdag 9 mei 2018 – weer haar jaarvergadering in het Gemeenschapshuis te Welten, Weltertuinstraat 44-48, Heerlen.

Na afloop van de jaarvergadering, omstreeks 20.15 uur, zal holocaustkenner dr. Herman van Rens uit Beek een lezing houden over de vervolging van Roma en Sinti tijdens de Tweede Wereldoorlog. Mocht u interesse hebben, dan ben U van harte uitgenodigd deze lezing bij te wonen. De toegang is gratis. U kunt de activiteiten van het Holocaust Informatiecentrum Limburg van Dr. Van Rens echter financieel steunen. Het telefoonnummer van de heer Van Rens is: 046 4373358 en zijn emailadres: alvrens@gmail.com

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook