De Historischer Verein für Geldern und Umgegend, de partnerorganisatie van het LGOG uit Geldern, nodigt belangstellenden uit voor de vele activiteiten die worden georganiseerd in de Kreis Geldern gedurende de ‘Woche der Geschichte’ van 31 augustus tot en met 9 september. Kijk voor meer informatie op https://lgog.nl/activititeiten/gelderntag. Vooral voor de ‘Gelderntag’ waarmee deze week wordt afgesloten op zaterdag 8 september 2018 in Geldern bent u van harte uitgenodigd.
Het programma voor die dag speelt zich deels af in de Halle Gelderland (‘s ochtends) en op de Markt van Geldern (‘s middags).

Voor deelname aan de bijeenkomst in de Halle Gelderland is aanmelding noodzakelijk. Dat kan door het aanmeldingsformulier op de folder in de hierboven geplaatste link in te vullen en op te sturen. De bankgegevens zijn niet nodig. Wel moet het verschuldigde bedrag ad € 35,- worden overgemaakt aan Historischer Verein für Geldern und Umgegend: NL53 RABO0103 3970 27. Zij zullen dan uw deelname bevestigen!

 

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook