Zeker, ook vaders vinden het leuk om verrast te worden. En omdat we weten hoe lastig het is om ieder jaar weer iets origineels te bedenken, helpen wij van Kasteel Hoensbroek je! Op vaderdag – zondag 17 juni 2018 – is de entree voor alle vaders namelijk helemaal gratis.

Op ontdekking met je vader
Neem je vader mee en ontdek samen Kasteel Hoensbroek. Volg de route in de kasteelbrochure of volg een spannende kasteelspeurtocht. Vinden jullie de geheime kamer? En durven jullie in de eeuwenoude, griezelige kerker? Wie is stoerder: jij of je vader? Drink na afloop samen een drankje in onze kelderkeuken of bij mooi weer, buiten op het plein in het zonnetje.

Spannende kasteelspeurtochten
Kies voor de KaSpeelTocht en help hofnar Snep. Ga op zoek naar de schatkisten en speel de spellen. Of doe de Ontdek-het-Kasteeltocht en ontdek de 10 meest bijzondere plekjes van het kasteel.

Openingstijden Vaderdag
Kasteel Hoensbroek is bijna iedere dag open van 10.00-17.30 uur: ook op vaderdag. Kijk hier voor meer informatie over de entreeprijzen. Wil je vooraf al online kaartjes kopen? Dat kan ook!

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook