MS_2018-2_omslag frontMijnStreek nummer 2 is deze week bij de abonnees op de deurmat gevallen.

Ook deze keer staat het tijdschrift weer vol interessante artikelen. In ‘Van de redactie’ leest u waarom geschiedenis allesbehalve saai is, met name kinderen blijken erg geïnteresseerd te zijn als zij met hun ouders het Thermenmuseum in Heerlen of kasteel Hoensbroek bezoeken. Verder kunt u boeiende artikelen  lezen over onder meer knokpartijen met nazi’s in de Kerkraadse Nieuwstraat in de roerige jaren dertig, de tentoonstelling voor handel en nijverheid H.E.T.O. in 1931, Hoensbroekse pianobouwers in Parijs, de Romeinse keuken, een bijzondere Toorop en meer.

Losse nummers zijn te koop in onze webshop, bij het Thermenmuseum en enkele boekwinkels in de regio.

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: