Historisch kookatelier eet!verleden laat je op 12 oktober kennismaken met de geschiedenis van eten en drinken tijdens deze speciale lezing mét proeverij. Dit gebeurt op een sfeervolle, speelse en eigentijdse manier. En grotendeels biologisch! Ben jij foodie met interesse in culinaire historie? Dan mag je dit niet missen!
Je betaalt slechts 19,50 euro en dat is incl. vijf hapjes, een drankje, museumbezoek én een Thermenmuseum jaarkaart 2018! Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen is, is het wel nodig hiervoor te reserveren. Dit kun je doen door hier een online ticket te kopen (je betaalt alleen de reguliere entree). Let op, kies niet het reguliere ticket, maar selecteer ’lezing’ bij de speciale tickets.

 

 

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook