Hierbij nodigt de Stichting Brunssum War Cemetary belangstellenden uit voor de Poppy Day Remembrance op het Brits Militair Kerkhof in Brunssum. Deze vindt plaats op zondag 11 november, de 100ste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog.

THE-POPPY

Het British War Cemetery in Brunssum telt 328 graven van soldaten die in 1944/1945 in de omgeving van Brunssum zijn gesneuveld. Jaarlijks worden hier op 11 november de slachtoffers herdacht van de Eerste Wereldoorlog, de ‘Great War’, maar ook de slachtoffers van alle oorlogen en gewapende conflicten sinds-dien.

De herdenkingsplechtigheid op zondag 11 november gaat van start om 10.00 uur. Ook dit jaar hebben wij enkele speciale gasten op bezoek! Graag nodigt de stichting u allen uit om samen met ons Poppy Day te vieren, om daarmee eer te betonen aan hen die in de oorlog vielen.

Voor meer informatie kunt u terecht via e-mail:@gmail.com

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook