Boeken kopen

De boeken zijn hier online te bestellen. Toezending door Het Land van Herle vindt plaats onder opslag van de porto- en verpakkingskosten. De boeken zijn ook tijdens de openingstijden te koop aan de balie van de studiezaal van Thermenmuseum/Rijckheyt, centrum voor regionale geschiedenis, Coriovallumstraat 9 te Heerlen. Zie: www.thermenmuseum.nl voor de openingstijden. Uiterard kunt ook met het ISBN-nummer uw bestelling bij uw plaatselijke boekhandel plaatsen.

 

Bekijk hier de boeken >

Ook een boek uitgeven via ‘Het Land van Herle’?

In samenwerking met Historisch Goud / Rijckheyt, centrum voor regionale geschiedenis te Heerlen wordt de Historische Reeks Parkstad Limburg uitgegeven. In deze monografieënreeks worden facetten van de boeiende geschiedenis van de regio op populair-wetenschappelijke wijze uiteengezet. Daarnaast geeft het Land van Herle samen met Rijckheyt ook de serie ‘De geschiedenis van de Heerlense buurten’ uit. Ook het uitgeven van publicaties die niet in deze series passen behoort tot de mogelijkheden.
Voor elke uitgave stelt het bestuur een redactie samen die bestaat uit twee leden van de historische werkgroep van ‘Het Land van Herle’ en-of de redactie van ´MijnStreek´.  Afhankelijk van het onderwerp dat de auteur behandelt, wordt de redactie aangevuld met een themadeskundige of klankbordgroep.

U kunt bij de hoofdredacteur van het tijdschrift informeren naar de voorwaarden voor opname van uw publicatie, e-mail: hoofdredacteur@mijnstreek-parkstad.nl.

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook