De historische werkgroep van ‘Het Land van Herle’ vergadert op maandag 13 januari 2014 van 17.30 u.-19.30 u. in de studiezaal van Rijckheyt. Onderzoeksjournalist Joep Dohmen geeft dan een toelichting op zijn boek ‘ De geur van kolen’ dat 6 oktober in Schunck* is gepresenteerd. Met name zal hij ingaan op zijn familiegeschiedenis, maar ook de rol van burgemeester Van Grunsven tijdens de Tweede Wereldoorlog zal ongetwijfeld aan bod komen. Tijdens de eerste bijeenkomt van 2014 is ook de nieuwjaarsborrel.

Geïnteresseerden zijn als ‘speciale gast’ welkom deze bijeenkomst bij te wonen, doch dienen zich aan te melden via info@landvanherle.nl. Er zijn slechts enkele plaatsten beschikbaar.

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook