Met enige vertraging is het vierde nummer van 2013 eindelijk op 9 januari j.l. op de post gegaan. De vertraging is blijkbaar veroorzaakt door de kerstdrukte bij de drukker en/of  het verzendhuis. De redactie gaat zijn best doen om elk vierde nummer voortaan een maand eerder bij de drukker aan te leveren.
In dit nummer:
– In Memoriam: Albert Corten, door Roelof Braad
– De plaatsnaam ‘Voerendaal’, zienswijzen met betrekking tot het ontstaan en de betekenis ervan, door Frans Gerards en Jean Frins
– Herinneringen van Albert Vogel (1874-1933) aan zijn moeder, grootvader en grootmoeder, door Frans Gerards
– Aangestipt… Door Frans Gerards, Sander van Daal en Mark van Dijk met onder andere uitgebreide recensies over het boek ‘De geur van kolen’  van Joep Dohmen en ´Architect Frits Peutz (1896-1974), Romantisch Rationalist´ van Rosa Visser- Zaccagini m.m.v. Harry Broekman.

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: