Op dinsdag 11 maart zal Arthur Prakken een lezing houden voor LGOG Kring Parkstad Limburg met de titel: ‘Middeleeuwse kloosters’. Anders dan gewend zal voor de lezing worden uitgeweken naar het Sintermeertencollege in Heerlen.

De lezing is tevens voorbereidend op de excursie van 22 maart die kring Parkstad in samenwerking met DNG organiseert met het thema: ‘Der grosse Krieg im Grenzland’. Vertrek is dan om 9.00 u.
Nader bericht daarover volgt.

De toegang tot de lezing is gratis; een vrije gave is welkom. Het zou fijn zijn als u zich van te voren aanmeldt bij Martin van der Weerden: 045-5325094, mjhvanderweerden@cs.com of het secretariaat: lgog-parkstad@xs4all.nl. De lezing begint om 20.00 u.

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook