Radio Wavings is een ‘auraal’ Engelstalig evenement dat curator Paul Devens ontwikkelde in samenwerking met Bureau Europa en wordt op zaterdag 3 mei vanaf 14.00 uur gehouden in de Timmerfabriek aan de Boschstraat in Maastricht. Het programma brengt kunstenaars, musici en cultuurtheoretici bij elkaar rond thema’s als geluid, ruimte, tijd en politiek. Interviews, lezingen en performances worden uitgevoerd in de fysieke ruimte van Bureau Europa en vervolgens postgeproduceerd in de efemere intimiteit van een live radio-uitzending gedurende de avond.

Het programma bestaat uit gesprekken, performances, een radioshow, dj-sets en de presentatie van het boek Waving Platforms van Paul Devens, met: Armeno Alberts, Robert Curgenven, Dario D’Aronco, Paul Devens, Aernoudt Jacobs, Rahma Khazam, Freek Lomme, Stelios Manousakis, Oscar Santillan, Anne Wellmer, Huib Haye van der Werf, Students Fine Art Maastricht, Leerling Meester Project en anderen

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook