Heemkundevereniging Hoensbroek houdt op woensdag 25 maart aanstaande haar jaarvergadering in Partycentrum Amicitia aan de Markt in Hoensbroek. De aanvang is om 19.00 uur. Na afloop van het formele deel vindt alsnog de lezing plaats die vorig jaar door ziekte van de spreker niet kon doorgaan. De heer Fokke Postema zal die avond zijn verhaal verhaal vertellen over de interneringskampen, die er tussen 1914 en 1918 in Nederland zijn geweest voor o.a. Belgische vluchtelingen en militairen. Hij zal zijn relaas met lichtbeeld toelichten.
Voor meer informatie kunnen belangstellenden telefonisch contact opnemen: 06- 11317861  of 045-5217721. Dit kan ook via e-mail: secretaris@heemkundehoensbroek.nl.

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook