Grenzen 18e eeuw TirionHet Land van Herle organiseert in de Maand van de Geschiedenis 4 bijeenkomsten over ‘grenzen’ in de mijnbouw (migranten), het bestuur (lappendeken Limburg), sport (rivaliteit, beperking) en taal (dialecten). Op 1 oktober geven we een voorproefje en openen we de Maand van Geschiedenis.

We beginnen onze ‘grensverleggende’ tour in het hart van Het land van Herle, Heerlen-centrum. Op 1 oktober trappen we af in het Thermenmuseum. We geven dan een voorproefje van wat er in de Maand van de Geschiedenis in Parkstad gaat gebeuren. Op 6 oktober zijn we Voerendaal, 14 oktober in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen, 20 oktober in Brunssum en 27 oktober in Eygelshoven.

Mis deze vier avonden met interessante en ludieke voordrachten bij met betrekking tot het thema ‘Grenzen’ op verschillende plaatsen in de Parkstad-regio dus niet!
Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Het passe-partout voor de vier avonden kost € 25,-. U bestelt het passe-partout voor de drie donderdagavonden bij Land van Herle voor € 17,-. De kaart voor de vrijdagavond in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen dient u daar aan de kassa te kopen of via de website van PLT te bestellen. U dient dan de kortingscode in te voeren om een korting van € 2,- te ontvangen. De kortingscode staat gepubliceerd op de website van PLT . De kaart met korting geeft tijdens de avond toegang als u ook het passe-partout dat u van ons ontvangt kunt laten zien.
U ontvangt het passe-partout op naam per e-mail nadat de betaling op onze ING-rekening is bijgeschreven.
LET OP: De verzendkosten staan wel op de automatische rekening maar hoeft u uiteraard niet te betalen!

>>>Naar bestellen>>>

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook