De inschrijvingstermijn voor deelname aan de 6-daagse studiereis naar Normandië (april-juni 2017), georganiseerd door de Commissie Meerdaagse studiereizen LGOG,  loopt op 31 januari ten einde. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze prachtige en goed verzorgde reis die de deelnemers voert naar Lisieux als standplaats en verder naar Bayeux, Colleville, Le Havre, Honfleur, Caen en Rouen.

Voor het volledige programma en de wijze van inschrijven kunt u kijken op de website (http://www.lgog.nl/home.htm) onder het kopje ‘Inschrijving Studiereizen 2017 geopend’ of vraag het Bureau van LGOG om toezending van alle informatie per post.

Bureau Koninklijk LGOG, Postbus 83, 6200 AB Maastricht. Het Bureau is van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur onder het nummer 043-3212586.

 

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: