IM000036Jaren geleden – bij de viering van 2000 jaar Heerlen – kwam de bewegwijzerde Parkstad-fietsroute rond Heerlen gereed. De fietsroute laat Heerlen van zijn meest natuurlijke – groene kanten zien. De route volgt voornamelijk de dalen van de Geleen- en Caumerbeek. Daar liggen ook de meeste van Heerlens oudste monumenten: kastelen, hoeves, watermolens.

Waard dus om van tijd tot tijd de 36 km rond de stad nog eens te fietsen. Start is bij het Heerlense station, maar u kunt natuurlijk op elk punt van de route starten, bijvoorbeeld bij kasteel Hoensbroek of op Heerlerbaan.

Omdat hier en daar wat bordjes verdwenen zijn, kunt u het best hier de routebeschrijving downloaden.
Mocht er iets niet meer kloppen in de beschrijving dan ontvangen we graag een mail waarin de benodigde aanpassing wordt aangegeven op info@landvanherle.nl

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: