Op woensdag 16 januari organiseert de Commissie Landschapsgeschiedenis i.s.m. Stichting Heemkunde Wahlwiller een lezing over Kinkenwegen en Kinkenvoerders; vervoer per pakpaard in Zuid-Limburg en omstreken, 1630-1850.

Maurice Paulissen is landschapshistoricus en verbonden aan de Universiteit van Wageningen. Hij is een van de hoofdpersonen in de tv-serie Natuurlijk Limburg: Meer dan natuur. Deze lezing is de laatste activiteit van de landschapsexcursies. De laatste in een mooie reeks aan interessante landschapsexcursies, georganiseerd rondom de tv-serie Natuurlijk Limburg.

De lezing vindt plaats in Viva Lanterne aan de Oude Baan 45 te Wahlwiller. Aanvang 19.30 uur Inschrijven is mogelijk via e-mail: info@lgog.nl

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook