De reiscommissie van LGOG heeft weer zijn best gedaan om een interessant reisdoel uit te kiezen. Wij nodigen u uit om in te tekenen voor een afwisselende zesdaagse studiereis naar het landschappelijk fraaie graafschap Surrey, ten zuiden van Londen. Wij houden verblijf in Dorking een mooi dorp centraal gelegen in Surrey. Van daaruit bezoek wij bezienswaardigheden in Surrey zelf, maar ook in de aangrenzende graafschappen Kent en Buckinghamshire. Op het programma staan bezoeken aan onder meer Windsor Castle, Hampton Court, Kew Gardens, Guildford, Chartwell House en Darwin House.

Reisdata: (1) 8-13 april 2019; (2) 15-20 april 2019 en (3) 6-11 mei 2019.
Let op! Inmiddels zijn er al meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen en dus kunt u zich alleen nog maar inschrijven voor de reservelijst. In de laatste week van januari worden de beschikbare plaatsen toegewezen. Aanmelden voor de reservelijst kan nog tot en met 14 januari.

De reisvoorwaarden, het reisprogramma en het inschrijfformulier vindt u op de webpagina van het lgog:https://lgog.nl/studiereis-2019

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: