Deze week bereikte ons het trieste nieuws dat Ruud Habets uit Kerkrade woensdag plotseling op 53-jarige leeftijd is overleden. Ruud was voor de regionale geschiedbeoefening de man die stimuleerde in publiceerden in internet en daarbij ook faciliteerde. Dat deed hij onder meer door de content van 65 jaargangen Land van Herle digitaal en doorzoekbaar toegankelijk te maken. Daarnaast hield hij heel actief een wiki bij over de geschiedenis van Kerkrade. In het Heemkundeoverleg Parkstad Limburg zal zijn verscheiden dan ook zeer gevoeld worden.

We wensen zijn partner Anja, dochter Isa en familie en bekenden heel veel sterkte toe in het verwerken van dit plotselinge  verlies. We houden Ruud in herinnering in zijn ijverige dienstbaarheid en als een aimabele man die altijd klaar stond als er op digitaal gebied een helpende hand nodig was.

De begrafenis is woensdag 17 april om 11.30 u op de natuurbegraafplaats Eygelshof in Eygelshoven.

 

2019-04-13 DDL Ruud Habets
Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook