Verras jouw lieve vader! Neem hem op zondag 16 juni, vaderdag, mee naar Kasteel Hoensbroek en ga samen op zoek naar de geheime kamer. Geniet daarna van een lekker drankje, broodje of pannenkoek in de gezellige kasteelkelder Domestique Plaats. Dat is dubbel genieten, want op zondag 16 juni 2019 is de entree voor alle vaders namelijk helemaal GRATIS.

Ga op ontdekking met je vader
Een bezoek aan Kasteel Hoensbroek is een belevenis voor jong en oud. In dit enorme slot met meer dan veertig ruimtes komen avonturen uit verre verledens tot leven. Ontdek de prachtige balzaal. Beklim de Middeleeuwse toren. Zoek de geheime kamer en bibber in de eeuwenoude kerker: wie is stoerder: jij of je vader? Volg de route in de kasteelbrochure of volg samen een spannende kasteelspeurtocht. Geniet na afloop samen in onze kelderkeuken Domestique Plaats of bij mooi weer, buiten op het plein in het zonnetje.

kasteelkerker

 

Kies een spannende kasteel speurtocht
Speel samen de spellen uit de riddertijd en kies voor een leuke en spannende Kasteeltocht voor nog meer fun.  Ga op avontuur met de KaSpeelTocht en zoek de zeven schatkisten. Of ga voor de Ontdek-het-Kasteeltocht en ontdek de meest bijzondere plekken van het kasteel.

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook