Vanaf donderdag 12 september t/m zondag 15 september 2019, wordt de bevrijding van Maastricht, dit je 75 jaar geleden, herdacht. De werkgroep ‘Schuilen in Maastricht…’ zal aandacht schenken aan deze herdenking. In het museum, gevestigd onder in de kazematten van Maastricht, kunt u het verhaal van WOII in de vitrines terugvinden. Vrijwilligers wijzen u de weg. Oorspronkelijke schuilplekken zijn te bezoeken. Het Schuilkeldermuseum zal extra geopend zijn op: zaterdag 14 september van 13.00 tot 17.00 u. en op zondag 15 september, eveneens van 13.00 tot 17.00u.

Laatse opening van dit seizoen op Zondag 20 oktober 15.00u-17.00 u. Toegang is gratis! Locatie: Minister Goeman Borgesiusplantsoen 30 in Maastricht. Kijk voor meer informatie op de website:  http://schuileninmaastricht.com

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook