Neem je kleinkinderen eens mee naar Kasteel Hoensbroek! Spelenderwijs ontdekken jullie het leukste kasteel in de regio dat al zeven eeuwen bestaat. Daarbij kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en speuren in en rondom het kasteel. Zo’n dagje is niet alleen leuk voor de kleinkinderen, maar ook voor opa en oma.

Kleinkinderen gratis entree
Bezoek met je kleinkinderen het kasteel en betaal alleen voor jezelf de entreeprijs. Kleinkinderen kunnen dus gratis naar binnen. Maar dat is nog niet alles: ieder kind krijgt ook een gratis Ontdek-het-Kasteeltocht. Met deze stempelspeurtocht ontdekken jullie de tien meest bijzondere plekjes van het kasteel: van de geheime kamer tot het gemakje. De echte speurder verzamelt tijdens het speuren ook de tien verschillende stempels. Met de Ontdek-het-Kasteeltocht krijgen de kinderen bovendien een gratis drankje in onze kelderkeuken.

opa en oma arrangement kasteel Hoensbroek

Plezier voor opa en oma en voor de kleinkinderen!

KaSpeelTocht voor een kleine meerprijs
Voor kinderen vanaf 7 jaar hebben we tegen een kleine meerprijs ook de KaSpeelTocht. Ga de uitdaging aan om de kinderen van markies Frans Arnold Adriaan en zijn vrouw markiezin Anna Catharina Sophia een leuke dag te bezorgen. Gewapend met een boekje en een sleutel gaan jullie op ontdekkingstocht door het kasteel. Het is een tocht vol avonturen, ontdekkingen en schatkisten. In het boekje zitten tevens heel veel leuke stickers en kleurplaten. Daarnaast geeft iedere KaSpeelTocht ook recht op een gratis drankje in onze kelderkeuken

Nagenieten met een hapje en drankje
In onze sfeervolle kelderkeuken kunnen jullie nog even lekker nagenieten van de leuke dag en drink je samen een drankje en eet je een heerlijk broodje of pannenkoek.

Het arrangement samengevat
– Oma’s en opa’s betalen de reguliere entreeprijs.
– Kleinkinderen (t/m 12 jaar) hebben gratis entree.
– Alleen geldig op woensdagmiddag en de ochtenden van alle werkdagen tot 12.00 uur.
–  Gedurende het hele jaar geldig, dus ook in vakanties.
– Ieder kleinkind krijgt een gratis Ontdek-het-Kasteeltocht die recht geeft op een gratis drankje in onze kelderkeuken.
– Tip voor kinderen vanaf 7 jaar: koop aanvullend een KaSpeelTocht (die ook recht geeft op een gratis drankje in de kelderkeuken).

Kasteel Hoensbroek is te vinden in Hoensbroek aan de Klinkertstraat 118.

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: