Het is altijd weer even puzzelen welk cadeau je geeft aan iemand uit je familie- of vriendenkring. In de afgelopen maanden publiceerden wij een aantal nieuwe boeken en één herdruk. Hieronder enkele voorbeelden. Zie: www.landvanherle.nl/bestellen voor al onze uitgaven.

HRPL 16 75 jaar Vakbond ABWHRPL 3 HeltzelHRPL 13 Omslag Ze spelen Helder als mijnwerkersBokkenrijders deel II omslagHRPL 14-cover-kheerlerbaan vroeger cover 2019-3 MijnStreek cover

Of misschien is het ook een idee om iemand een jaarabonnement op MijnStreek, historisch magazine voor Parkstad Limburg cadeau te doen. Om dat goed en snel te laten verlopen kunt u daarvoor het beste een mail sturen naar info@landvanherle.nl. Geef dan goed aan door wie het betaald wordt (naam, adres, email) en voor wie het is en wanneer het moet ingaan (2019 of 2020). Wilt u een jaarabonnement nog over 2019 cadeau doen, dan sturen we u als u voor 18 december besteld de drie al verschenen nummers toe om persoonlijk cadeau te doen. Het vierde nummer wordt dan nagezonden (komt  eerst na de kerstdagen).

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Lees ook: