Radio 1 op bezoek in Heerlen

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Een tijdje geleden was er een reporter van het Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij ter Plekke op bezoek bij de Heerlense locatie van het HCL in Vrieheide. Een vast item in dit programma is dat een mooi verhaal uit het lokaal archief onder de aandacht wordt gebracht.

In deze reportage ging het over de Bokkenrijders. Een onderwerp dat zijn sporen heeft nagelaten in de geschiedenis van Heerlen en omgeving. Je kunt de reportage terugluisteren via de website van Radio 1.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud