Een abonnement nemen op ons tijdschrift MijnStreek (voorheen ‘Het Land van Herle’)? Bestel eerst een informatiepakket of geef u direct op als abonnee. Of een wijziging doorgeven? Dan kan dit via onderstaand formulier.

Informatiepakket
Om kennis te maken met het tijdschrift zenden wij u graag een informatiepakket toe. Hierin zit informatiebrief, een proefnummer en een folder om u aan te melden als abonnee. Voor dit informatiepakket vragen wij u een vergoeding van € 6,00 (inclusief porto).

Abonnee worden
‘MijnStreek’ verschijnt vier maal per jaar aan het einde van het kwartaal. Abonnementen kosten tegenwoordig € 18,90 per jaar bij machtiging tot automatische incasso en € 19,90 bij betaling per acceptgiro. Een abonnementsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. Wordt u in de loop van het jaar abonnee, dan worden u eerder verschenen nummers van de lopende jaargang nagezonden. ACTIE:  Nog steeds geldt de aanbieding dat als je een nieuw abonnement neemt je een boek cadeau krijgt! U kunt kiezen uit: Voortgezet onderwijs in Heerlen e.o. [beschrijving] of Zestig jaar vorsen in de geschiedenis van Parkstad Limburg [beschrijving]. Eén voorwaarde geldt daarbij: u dient dan wel minimaal drie jaar abonnee te blijven. Geef in de toelichting op het aanmeldformulier dan even aan welk boek u wilt ontvangen.

Adreswijziging
U kunt hier eenvoudig uw adreswijziging doorgeven. Het helpt ons zeer als u daarbij uw abonneenummer (boven op de adressticker) kunt vermelden.

Opzeggen
U kunt altijd uw abonnement opzeggen. Dit kan slechts per einde van het abonnementsjaar en liefst voor november. Er kunnen natuurlijk ook redenen zijn om het abonnement meteen te beëindigen. Het is dan nodig om dit bij de opmerkingen te vermelden. U ziet dan af van verdere toezending, hoewel dan misschien wel het abonnementsgeld is betaald. We kunnen daarop geen restitutie geven.

Wij zijn geïnteresseerd in de redenen waarom abonnementen worden opgezegd. Wellicht kunnen we met de opmerkingen de kwaliteit van ons blad verbeteren. Het is aan u om te bepalen of u deze reden aan ons wilt doorgeven.

Stuur een e-mail naar penningmeester@landvanherle.nl of geef uw bericht via onderstaande formulier aan ons door.

Vul hier uw gegevens in

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Eventueel abonneenummer

Bij nieuw abonnement: Graag als welkomstgeschenk (Ik blijf dan minimaal drie jaar abonnee):

Toelichting

Captcha controle (ter voorkoming van spam):

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook