Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Algemene Ledenvergadering LGOG Kring Parkstad Limburg en lezing Villa Voerendaal op 30-11

30 november @ 19:30 - 21:30

Op dinsdag 30 november om 19:30 uur houdt het LGOG Kring Parkstad de algemene ledenvergadering. Bij binnenkomst van de zaal dient u de presentatielijst in te vullen en te ondertekenen. De vergadering vindt plaats in het Thermenmuseum in Heerlen, Coriovallumstraat 9, en begint om 19:30 uur. Voor leden is de toegang gratis en van niet-leden wordt een bijdrage van  € 5,- gevraagd.


Aansluitend zal Béatrice de Fraiture een lezing houden over Villa Voerendaal. De afgelopen drie jaren heeft een team van specialisten onderzoek gedaan naar Villa Voerendaal. Zomer 2022 wordt het definitieve eindrapport gepresenteerd. In deze voordracht geen eindresultaten, maar een verslag van het recente onderzoek. Wat hebben de specialisten onderzocht, hoe deden ze dat en wat kunnen we nu al zeggen? Kortom, een kijkje achter de schermen van de tentoonstelling Villa Voerendaal, van vondst tot verrassend verhaal.

Villa Voerendaal

Kijk voor meer informatie op www.lgog.nl

Let op! Bij iedere lezing dient u een vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs of een bewijs van recente genezing van Corona te laten zien.

Aanmelden kan via een e-mail naar mwvdweerden@ziggo.nl of telefonisch: 06-15894406.

 

Gegevens

Datum:
30 november
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

LGOG

Locatie

Thermenmuseum
Coriovallumstraat 9
Heerlen,
+ Google Maps
Scroll naar top
Skip to content