Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Heemkundevereniging Hoensbroek bestaat 15 jaar!

15 december @ 20:00 - 22:00

Op 27 september 2007 vond in Amicitia aan de Markt de oprichtingsvergadering plaats van de Heemkundevereniging Hoensbroek. De vereniging bestaat dit jaar dus vijftien jaar, een mijlpaal waarbij zij stil willen staan. Dit jubileum wordt gevierd op donderdagavond 15 december a.s.. De bijeenkomst wordt gehouden in Partycentrum Amicitia aan de Markt in Hoensbroek waarvoor zij al hun leden van harte uitnodigen. Op een later tijdstip ontvangen zij nadere gegevens over aanvangstijdstip en programma.

Jubileumboek

Naar aanleiding van eerdere oproepen hebben een aantal van de leden, maar ook enkele anderen, gereageerd met een bijdrage. Die verhalen zijn nu gebundeld in een jubileumboek. Tijdens de jubileumbijeenkomst op 15 december a.s. zullen zij dit boek presenteren. Het is een boek geworden van ruim 200 pagina’s en getiteld ‘Breuker luuj vertélle ……’ , waarin een flink aantal verschillende ‘gewone Breuker luuj’ aan het woord komen.

Speciale aanbieding

Al onze leden zullen een gratis exemplaar van dit boek ontvangen als jubileumcadeau. Als leden meer boeken zou willen hebben dan hebben zij voor hun leden een speciale aanbieding. Als een lid van de vereniging vóór uiterlijk zondag 13 november 24.00 uur laat weten hoeveel exemplaren zij naast hun cadeau-exemplaar zou willen hebben dan kost het boek hun niet € 14,95, maar € 12,95 (exclusief portokosten voor als het boek niet aan huis kan worden bezorgd). Belangstellenden kunnen dat per mail doorgeven onder vermelding van naam, adres en aantal exemplaren op secretaris@heemkundehoensbroek.nl. of telefonisch op telefoonnummer 0611317861.

Gegevens

Datum:
15 december
Tijd:
20:00 - 22:00
Site:
www.heemkundehoensbroek.nl

Organisator

Heemkundevereniging Hoensbroek

Locatie

Partycentrum Amicitia
Markt
Hoensbroek,
+ Google Maps

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top
Skip to content