Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het verhaal van Brunssum – het verhaal van hoop op 15 maart in het Broeklandcollege

15 maart @ 19:00 - 21:30

Gratis

In samenwerking met het Broeklandcollege uit Hoensbroek organiseert de Jac Aldewereldstichting  op woensdag 15 maart a.s. vanaf 19.00 uur een speciale avond.
Deze avond gaat over het unieke onderduikverleden van Brunssum tijdens de Tweede Wereldoorlog. Naast het vastleggen van zoveel mogelijk verhalen en feiten over de onderduik, is deze stichting vooral op zoek naar de dialoog met de generaties van nu; met jong en oud. Belangstellenden zijn van harte welkom op deze avond.

 

Thema’s

De avond heeft meerdere thema’s. Het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de publieke première van de documentairefilm ‘Hoop’ in zijn definitieve versie. De documentaire is in opdracht van de gemeente Brunssum gemaakt in samenwerking met de Jack Aldewereld Stichting. Leden van de stichting schetsen ook kort de historische context en achtergrond. Enkele gastsprekers nemen u mee in hun visie op het werk van de stichting. Ook vertellen zij u over hun campagne ‘Verhalenvangers en Verhalenvertellers’. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Het belooft een leuke en energieke avond te worden.

Programma

19.00 uur        Ontvangst met koffie, die u wordt aangeboden door het Broeklandcollege.
19.30 uur        Start van het programma.
± 21.30 uur     Afsluiting.

De avond vindt plaats in het Broeklandcollege, Polderstraat 4 Hoensbroek. Gratis parkeren op de Markt, op loopafstand van de school

De toegang is gratis. Wel vragen zij iedereen die wil komen zich op te geven via info@jackaldewereldstichting.nl  met het oog op de voorbereidingen.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Site:
www.jackaldewereldstichting.nl

Organisator

Jac Aldewereldstichting

Locatie

Broeklandcollege
Polderstraat 4
Hoensbroek,
+ Google Maps

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Skip to content