Van de in de indexen opgesomde artikelen mag u voor eigen gebruik thuis zelf printen vanuit de pdf’s die online in het tijdschriftenarchief staan (www.landvanherle.nl/editie). Voor reproductie voor publicaties, readers en hergebruik in internetpagina’s is schriftelijke toestemming nodig. Hiervoor kunt u een mail sturen naar ons secretariaat via info@landvanherle.nl.
Voor het maken van kopieën kunt u ook tijdens de openingstijden bij Rijckheyt, centrum voor regionale geschiedenis, Coriovallumstraat 9 te Heerlen terecht. In zelfbediening (de uitgaves staan beschikbaar in de studiezaal) kunt u de kopieën daar zelf maken.  Bestellen aldaar kan ook maar dan gelden aanmerkelijk hogere tarieven. Kijk voor de kosten ervan (met behandelkosten per aangebroken kwartier en toeslagen) op volgende link van hun website: Rijckheyt-tarieven. Voor bestelling per e-mail klik hier info@rijckheyt.nl.
Normaal gaan er twee bladzijden op één kopie (verkleiningsfactor 93%) van de Land van Herle edities. De eerste en laatste bladzijden kunnen enkele kopieën zijn. De pagina’s van Mijnstreek zijn per blz. één kopie. De kopieën kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar Rijckheyt in Heerlen onder vermelding van tijdschriftnaam, jaargang en bladzijdennummers en de (verkorte) titel van het artikel.
Zie verder: www.rijckheyt.nl voor openingstijden en bestelvoorwaarden.

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook