Boeken kopen

‘Het Land van Herle’ geeft naast MijnStreek, historisch magazine voor Parkstad Limburg ook boeken uit over aspecten van de geschiedenis van de regio. In de serie Historische Reeks Parkstad Limburg verschijnen regelmatig nieuwe titels. Daarnaast geeft de stichting in samenwerking met Rijckheyt afleveringen uit de serie ‘De geschiedenis van de Heerlense buurten’ uit. Boeken die niet binnen deze series passen worden onder de categorie overig gepubliceerd.

De boeken en magazines zijn hier online te bestellen. Toezending door Het Land van Herle vindt plaats onder opslag van de porto- en verpakkingskosten. De boeken zijn ook tijdens de openingstijden te koop aan de balie van de studiezaal van Thermenmuseum/Rijckheyt, centrum voor regionale geschiedenis, Coriovallumstraat 9 te Heerlen. Zie: www.thermenmuseum.nl voor de openingstijden. Een aantal boekwinkels in de regio heeft onze uitgaven (inclusief het recente nummer van MijnStreek) ook in de losse verkoop. Dat zijn in:

BRUNSSUM
Kantoorboekhandel Rozeman, Kerkstraat 35

HEERLEN
Primera Heerlerheide, Wannerstraat 15-17

HOENSBROEK
The Read Shop, Kouvenderstraat 45
Kantoorboekhandel Wind, Akerstraat Noord 88

KERKRADE
Boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23
Boekhandel Leeskunst, Hoofdstraat 2
Boekhandel De Mijnlamp, Graverstraat 68

LANDGRAAF
Kantoorboekhandel Funcken, Hoofdstraat 71

Uiteraard kunt ook met het ISBN-nummer uw bestelling bij uw plaatselijke boekhandel plaatsen. 

 

Bekijk hier de boeken >

Ook een boek uitgeven via ‘Het Land van Herle’?

In samenwerking met Historisch Goud / Rijckheyt, centrum voor regionale geschiedenis te Heerlen wordt de Historische Reeks Parkstad Limburg uitgegeven. In deze monografieënreeks worden facetten van de boeiende geschiedenis van de regio op populair-wetenschappelijke wijze uiteengezet. Daarnaast geeft het Land van Herle samen met Rijckheyt ook de serie ‘De geschiedenis van de Heerlense buurten’ uit. Ook het uitgeven van publicaties die niet in deze series passen behoort tot de mogelijkheden.
Voor elke uitgave stelt het bestuur een redactie samen die bestaat uit twee leden van de historische werkgroep van ‘Het Land van Herle’ en-of de redactie van ´MijnStreek´.  Afhankelijk van het onderwerp dat de auteur behandelt, wordt de redactie aangevuld met een themadeskundige of klankbordgroep.

U kunt bij de hoofdredacteur van het tijdschrift informeren naar de voorwaarden voor opname van uw publicatie, e-mail: hoofdredacteur@mijnstreek-parkstad.nl.

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook