bevrijding oostelijke mijnstreek - het Amerikaanse leger aan het werk rondom de bevrijding van Hoensbroek en omstreken - 2e (iets verbeterde) druk
Auteur(s): Hans Heltzel
Prijs: € 14,90
Pagina's: 194 Blz.
ISBN: 978-94-93037-04-5
Dit boek bestellen

HRPL 3 HeltzelIn 2004 verscheen een goede beschrijving van de geallieerde bevrijdingsoperatie in oostelijk Zuid-Limburg. Het is nummer 3 in onze Historische Reeks Parkstad Limburg. De uit Hoensbroek afkomstige Hans Heltzel tekende voor de inhoud van het boek. Uitvoerig zijn alle militaire operaties die geleid hebben tot de bevrijding van Hoensbroek én – hoewel de titel anders doet vermoeden – ook van onze regio in het boek beschreven. Er bleek nog veel vraag naar dit boek nadat het was uitverkocht, zodat we een beperkte nieuwe oplage hebben aangemaakt. In deze tweede druk zijn enkele door de helaas in 2015 overleden auteur geconstateerde foutjes verbeterd en het boek kreeg een nieuw ISBN/EAN-nummer: 978-94-93037-04-5, waarmee het boek via elke boekhandel valt te bestellen. De prijs is € 14,90.

Het is te koop via onze webshop, bij het Thermenmuseum, tot 31 december 2019 bij ‘De Vondst’ en enkele boekhandels (zie hier voor de adressen) in de regio.

 

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook