De nieuwe editie van MijnStreek, nummer 1 van 2020, zal binnenkort in de brievenbus van onze abonnees vallen. Het is weer een aantrekkelijk nummer geworden met mooie artikelen en prachtige foto’s.

Mijnstreek

 

Bent u nog geen abonnee en heeft u wel interesse? Bestel eerst een informatiepakket of geef u direct op als abonnee via onze site www.landvanherle.nl

Informatiepakket
Om kennis te maken met het tijdschrift zenden wij u graag een informatiepakket toe. Hierin zit informatiebrief, een proefnummer en een folder om u aan te melden als abonnee. Voor dit informatiepakket vragen wij u een vergoeding van € 6,00 (inclusief porto).

Abonnee worden
‘MijnStreek’ verschijnt vier maal per jaar aan het einde van het kwartaal. Abonnementen kosten dit jaar € 18,90 per jaar bij machtiging tot automatische incasso en € 19,90 bij betaling per acceptgiro. Een abonnementsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. Wordt u in de loop van het jaar abonnee, dan worden u eerder verschenen nummers van de lopende jaargang nagezonden.

Voortgezet onderwijs Janssen    60 jaar vorsen

Actie
Nog steeds geldt de aanbieding dat als u een nieuw abonnement neemt u een boek cadeau krijgt! U kunt kiezen uit: Voortgezet onderwijs in Heerlen e.o. of Zestig jaar vorsen in de geschiedenis van Parkstad Limburg hierbij geldt als voorwaarde dat u dan wel minimaal drie jaar abonnee dient te blijven.
Aanmelden kan via: https://www.landvanherle.nl/abonnee-worden/

Lees ook: