Verhoging abonnementsprijs MijnStreek m.i.v. 1 januari 2023

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

We beleven inmiddels de zevende jaargang van MijnStreek en no. 4 van deze jaargang verschijnt binnenkort. Tot onze grote spijt zijn we als gevolg van hoge inflatie, de fors gestegen papierprijzen en portokosten in de afgelopen maanden in combinatie met de hoge energieprijzen gedwongen het abonnementsgeld te verhogen met ingang van no. 1 van jaargang 8. De prijs voor een jaarabonnement wordt dan 23,- per jaar en 22,- bij automatische incasso.

Cover van MijnStreek, jaargang 7 no. 3.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud