Bureau LGOG verhuisd van Maastricht naar Roermond

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Na 160 jaar in Maastricht gevestigd geweest te zijn, is het bureau LGOG verhuisd naar een centrale locatie in Limburg. In het voormalig Ursulinenklooster aan de Steegstraat 5 in Roermond bevindt het Bureau zich nu in een ruimte op de tweede verdieping. Bij LGOG is men verheugd deze verdieping te delen met het Huis voor de Kunsten Limburg en zij kijken uit naar verdere samenwerking.

Leden en belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij het Bureau. Het is wel noodzakelijk om uw bezoek voorafgaand aan te kondigen per e-mail of telefoon. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie, waarna u door een medewerker van het bureau wordt opgehaald.

Een verhuizing vergt doorgaans meer tijd en moeite dan voorzien. Het heeft ook in dit geval wat langer geduurd voordat het Bureau weer volledig operabel was. De medewerkers danken een ieder voor het geduld met de tragere communicatie van de afgelopen weken.

Nieuwe locatie van Bureau LGOG aan de Steegstraat 5 in Roermond

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud