Inzage charters HCL bij hoge temperaturen 

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De afgelopen weken is het kwik hoog opgelopen in de studiezalen van het Historisch Centrum Limburg. Dat is natuurlijk geen gunstig klimaat voor perkamenten archiefstukken zoals charters. In het kader van behoud worden de charters daarom niet ter inzage gegeven bij hoge temperaturen. Wanneer dit het geval is zullen de medewerkers van het HCL potentiële bezoekers hiervan op de hoogte stellen via hun website: www.historischcentrumlimburg.nl

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud