Kalde Karel de Grote plat?

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Zou Karel de Grote plat gekald hebben? Hij kwam regelmatig in Aken, dus het zou zo maar kunnen!
Ontdek dat en meer in afl. 2 van Podcast Brunsham op YouTube:  https://youtu.be/JfgbPkMZHgM

In deze aflevering gaan de makers van de podcast van de Stichting Historische Bron van Brunsham verder in op GensDatapro, en hervatten zij het introduceren van geschiedenisboek Brunssum de Eeuwen Door!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud