Mijnstreek 2020 no. 1 verschijnt binnenkort

Picture of Roelof Braad

Roelof Braad

Roelof Braad, gepensioneerd stadsarchivaris en historicus, is reeds sinds 1991 betrokken bij Historische Kring Het Land van Herle. Zijn huidige functies zijn hoofdredacteur en bestuurslid.

De nieuwe editie van MijnStreek, nummer 1 van 2020, zal binnenkort in de brievenbus van onze abonnees vallen. Het is weer een aantrekkelijk nummer geworden met mooie artikelen en prachtige foto’s.

Mijnstreek

 

Bent u nog geen abonnee en heeft u wel interesse? Bestel eerst een informatiepakket of geef u direct op als abonnee via onze site www.landvanherle.nl

Informatiepakket
Om kennis te maken met het tijdschrift zenden wij u graag een informatiepakket toe. Hierin zit informatiebrief, een proefnummer en een folder om u aan te melden als abonnee. Voor dit informatiepakket vragen wij u een vergoeding van € 6,00 (inclusief porto).

Abonnee worden
‘MijnStreek’ verschijnt vier maal per jaar aan het einde van het kwartaal. Abonnementen kosten dit jaar € 18,90 per jaar bij machtiging tot automatische incasso en € 19,90 bij betaling per acceptgiro. Een abonnementsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. Wordt u in de loop van het jaar abonnee, dan worden u eerder verschenen nummers van de lopende jaargang nagezonden.

Voortgezet onderwijs Janssen    60 jaar vorsen

Actie
Nog steeds geldt de aanbieding dat als u een nieuw abonnement neemt u een boek cadeau krijgt! U kunt kiezen uit: Voortgezet onderwijs in Heerlen e.o. of Zestig jaar vorsen in de geschiedenis van Parkstad Limburg hierbij geldt als voorwaarde dat u dan wel minimaal drie jaar abonnee dient te blijven.
Aanmelden kan via: https://dev.landvanherle.nl/abonnee-worden/

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud