Jaargangen van Het Land van Herle en MijnStreek beschikbaar via onze website

Picture of Roelof Braad

Roelof Braad

Roelof Braad, gepensioneerd stadsarchivaris en historicus, is reeds sinds 1991 betrokken bij Historische Kring Het Land van Herle. Zijn huidige functies zijn hoofdredacteur en bestuurslid.

Nu onze bewegingsvrijheid een stuk kleiner is geworden en we het grootste deel van onze tijd binnen moeten doorbrengen vanwege het gezondheidsrisico is het misschien een idee de site van Het Land van Herle nog eens te bekijken en de eerder gepubliceerde artikelen over de historische onderwerpen die uw interesse heb ben te gaan lezen. Door middel de zoekfunctie op de site is het mogelijk om de 65 jaargangen van het Historisch tijdschrift ‘Het Land van Herle’ in het tijdschriftenarchief te lezen. Verder is het mogelijk deze op willekeurige trefwoorden te doorzoeken. Alle edities van 1950 tot en met 2015 staan online ter beschikking. Kijk voor de pdf’s op https://dev.landvanherle.nl/historisch-tijdschrift/doorzoeken/
De inhoudsopgave van ‘Het Land van Herle’ over 1950 t/m 2015 is op de site te vinden en de pdf’s van de afzonderlijke afleveringen zijn te downloaden.

 

Land van Herle afbeelding        MijnSrreek

 

De inhoudsopgave van de jaargangen vanaf 2016 van MijnStreek – historisch magazine voor Parkstad Limburg zijn eveneens beschikbaar en de artikelen zijn te downloaden. De pdf’s van de magazine’s worden twee jaar na afsluiting van de jaargang aan het tijdschriftenarchief toegevoegd. Deze vindt u terug op de overzichtspagina van verschenen afleveringen vanaf 2016.

 

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud