Filmopnamen in Heerlen voor de Maand van de Geschiedenis

Roelof Braad

Roelof Braad

Roelof Braad, gepensioneerd stadsarchivaris en historicus, is reeds sinds 1991 betrokken bij Historische Kring Het Land van Herle. Zijn huidige functies zijn hoofdredacteur en bestuurslid.

Woensdag 24 juni was er een opnamedag voor een promotiefilm binnen het thema Oost-West over arbeidsmigranten voor de Nederlandse Steenkolenmijnen voor de Maand van de Geschiedenis bij het Nederlands Mijnmuseum en in Musschemig. HouIMG_20200624_145611d onze website en die van de Maand van de Geschiedenis in de gaten voor het eindresultaat straks. Fijn samengewerkt met cameraman Tim Guiking en de interviewers Hannah Bakx en Roos Hamelink van Goeie Ouwe Koeien. Met dank aan Funs Patelski, Fons Bus, Roelof Braad en Yvonne Rodenburg-Cierniak.P1020735

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud