Lezing Mijnwerkers uit oost en west, lezing in Simpelveld voor 29 oktober aanstaande geannuleerd

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Voor  donderdag 29 oktober a.s. om 19.30 uur had Heemkundevereniging De Bongard een lezing gepland door Dr. Serge Langeweg over Mijnwerkers uit oost en west in Partycentrum Oud Zumpelveld, Irmstraat 23 te Simpelveld. Deze lezing is helaas vanwege de overheidsmaatregelen in verband met het opgelaaide COVID-19 virus geannuleerd.

 

Mijnwerker by IISG

 

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud