Hulp gevraagd

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Van de heer Klaas Castelein uit Duiven ontvingen wij de vraag hoe hij aan de armbanden zou kunnen komen die leden van de Ordedienst (OD)/Binnenlandse Strijdkrachten (BS)In Heerlen/Zuid-Limburg na de oorlog droegen. Het gaat hierbij om een armband met de afbeelding van een salamander/hagedis. Hij zou graag in het bezit komen van een dergelijke armband voor zijn verzameling. Hieronder een afbeeldingen van de gezochte armband.

Als u kunt helpen dan graag contact opnemen met: klaascastelein@hotmail.com

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud