Hulp gevraagd

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Van de heer Klaas Castelein uit Duiven ontvingen wij de vraag hoe hij aan de armbanden zou kunnen komen die leden van de Ordedienst (OD)/Binnenlandse Strijdkrachten (BS)In Heerlen/Zuid-Limburg na de oorlog droegen. Het gaat hierbij om een armband met de afbeelding van een salamander/hagedis. Hij zou graag in het bezit komen van een dergelijke armband voor zijn verzameling. Hieronder een afbeeldingen van de gezochte armband.

Als u kunt helpen dan graag contact opnemen met: klaascastelein@hotmail.com

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top
Skip to content