Hulp gevraagd

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is afgestudeerd als leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Van de heer Klaas Castelein uit Duiven ontvingen wij de vraag hoe hij aan de armbanden zou kunnen komen die leden van de Ordedienst (OD)/Binnenlandse Strijdkrachten (BS)In Heerlen/Zuid-Limburg na de oorlog droegen. Het gaat hierbij om een armband met de afbeelding van een salamander/hagedis. Hij zou graag in het bezit komen van een dergelijke armband voor zijn verzameling. Hieronder een afbeeldingen van de gezochte armband.

Als u kunt helpen dan graag contact opnemen met: klaascastelein@hotmail.com

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top
Skip to content