Website en webwinkel Stichting Historische Bron van Brunsham

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De Stichting Historische Bron van Brunsham zet zich in voor het bewaren en bevorderen van het cultureel erfgoed van Brunssum. Dit doen zij sinds 1976. De stichting heeft een nieuwe website (www.brunsham.nl) en een webwinkel (shop.brunsham.nl). Met de webwinkel begint voor de stichting een nieuw hoofdstuk. Zij maken publicaties over de Brunssumse geschiedenis beschikbaar via de webwinkel. Daarnaast bieden zij kunstenaars een platform om hun kunst te verspreiden.

Wij zouden zeggen: neem eens een kijkje op de site. Misschien is er iets van uw gading te vinden in de webwinkel!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud