Update AEZEL PROJEK

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .


Op 10 oktober 2020 werd de eerste versie van AEZEL gepresenteerd aan het grote publiek. Honderden vrijwilligers hebben miljoenen genealogische en kadastrale gegevens ingevoerd. Deze werden gebundeld op de website van AEZEL. De Provincie Limburg heeft zijn waardering voor AEZEL uitgesproken. Daarom werd AEZEL voorgedragen voor de landelijke erfgoedvrijwilligersprijs. In februari verscheen de update van AEZEL waarin een aantal verbeteringen zijn aangebracht. De hele lijst kunt u hier terug lezen.

Opmerkingen, aanvullingen en correcties over deze nieuwe versie zijn meer dan welkom en kunnen op elke pagina ingediend worden. Dat is mogelijk via de gele button ‘Meldingen’.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud